miercuri, 11 noiembrie 2009

Sfaturile urmatoare sunt importante pentru noi toti. Trimiteti e-mail-ul tuturor celor din lista voastra. Dincolo de vaccinuri controversate inca, cu cateva sfaturi la indemana oricui, puteti salva vieti!

Singurele cai de intrare a virusului in organism sunt narile si gura. Intr-o epidemie globala, este aproape imposibil sa nu vii in contact cu H1N1, in ciuda tuturor precautiilor. Contactul cu H1N1 nu este o problema asa de mare pe cât este proliferarea.

Cind esti inca sanatos si nu ai nici un simptom de infectie cu H1N1, ca sa previi inmultirea virusului, agravarea si dezvoltarea infectiei, trebuie sa faci citiva pasi foarte simpli, care nu au fost insa discutati in comunicatele oficiale, si pe care îi poti practica foarte usor, in loc sa te gindesti cum sa faci stocuri de medicamente ca
N95 si Tamiflu.


1. Spala-te frecvent pe mâini.

2. Tine-ti mâinile departe de fata, atinge-o cat mai putin posibil
. Rezista tentatiei sa-ti pui mâinile pe fata. Fa-o numai daca trebuie sa maninci sau sa te speli pe fata.

3. Fa gargara de doua ori pe zi cu apa sarata.
Foloseste Listerine sau ser fiziologic, daca nu vrei apa sarata. H1N1 are nevoie de 2-3 zile, dupa infectarea initiala a gitului sau cavitatilor nazale, sa prolifereze si sa arate simptomele caracteristice. Gargara simpla previne proliferarea. Gargara cu apa sarata are acelasi efect la o persoana sanatoasa cum are Tamiflu la o persoana infectata. Nu subaprecia aceasta metoda simpla si ieftina de prevenire pentru ca are foarte mare efect.

4. De asemenea, curata narile cel putin o data pe zi cu apa sarata calduta sau cu hydrogen peroxide. Curatind narile cu vata imbibata cu apa sarata calduta, impiedici dezvoltarea virusului.


5. Foloseste alimentele bogate in Vitamina C (citrice)
pentru întarirea imunitatii. Daca iti suplimentezi dieta cu Vitamina C, ia si Zinc ca sa maresti absorbtia.

6. Bea cit poti de multe lichide calde (limonada, ceai, cafea).
Lichidele calde conduc virusul din git in stomac, unde acesta nu se mai poate înmulti / supravietui.

comentariul meu: sper ca prin aceasta postare, sa nu se creada (departe de mine acest gand !!!) ca fac propaganda la Tamiflu. Voi reveni cu confirmari din partea unor medici.
Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu