joi, 29 octombrie 2009

Scrisoarea unui tata, care poate fi scrisoarea noastra a tuturor


SCRISOARE DESCHISA ADRESATA DOMNULUI

ADRIAN STREINU CERCEL


Anunt pe siturile de stiri:

"Elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor a anuntat marti Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, scrie, miercuri, 28 octombrie,
realitatea.net. "Nu se va mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campanie de vaccinare scolara. Se anunta cu o zi inainte, iar cine este bolnav anunta ca nu se prezinta la scoala. Luam in discutie sa dam posibilitatea si celor care nu au participat anul trecut la campanie sa se vaccineze acum'', a spus secretarul de stat."


O poveste adevarata a unui tata care poate fi si povestea mea sau a ta sau a lui.........:

Azi e ziua copilului meu cel mare, Nicolae. Ce bucurie, m-am trezit de dimineata si am plans. Acum 5 ani am fost la maternitate si l-am vazut pentru prima oara.
Un pui de om, dormea linistit intr-un scutecel.....Ce clipe de fericire! Azi s-a trezit, a venit direct in bratele mele, ne-am imbratisat si am depanat amintiri. Dintr-o data, serios, m-a intrebat: tati eu cand eram in burtica la mami, l-am vazut pe Doamne Doamne? Da, am raspuns eu, sigur l-ai vazut taticule, el te-a creat, toti suntem fapturile lui. A tati - imi amintesc - mi-a zis Nicolae!
As fi vrut sa ma adresez cu formula “stimate domnule”, dar din pacate nu va stimez. Intentionez prin aceste cateva cuvinte sa ma adresez atat dumneavoastra, secretar de stat, cat si celor care stau in spatele acestor actiuni. Scriu aceste cuvinte in calitate de simplu cetatean al Romaniei, cu familie si trei copii si cu drepturi aparate de constitutie.

Urmaresc de multa vreme activitatea dumneavoastra. Am vazut de multe ori declaratiile pe care le faceti pe la televiziuni cu privire la diverse “pandemii”, mai bine zis “pseudopandemii”, care semanau in primul rand panica.
Intai a fost experimentul cu gainile, acum cu porcii, da, pericole mari, pentru cei manipulati de televizor. De fapt simple experiente si repetitii pentru marea vaccinare finala. Manipulari. Nu cred sub nici o forma in aceste gripe normale botezate A H 1 N 1, adica antiHrist 1 in 1.

Astazi am citit declaratiile pe care le-ati facut despre vaccinarea obligatorie si fara consultarea parintilor. Bineinteles ca m-am ingrozit. Sunt un tata fericit a 3 copii sanatosi, printre care si o fetita. Imi pun problema astfel - daca fetita mea ar fi obligata in acest moment sa se vaccineze fara stirea mea? Ce as face? Mai ales cand stiu ca totul este o minciuna si ca acest vaccin nu ajuta la nimic decat duce la moarte sau sterilitate.

Stiti ce as face, domnule Streinu - Cercel? Inca nu va spun. Nu va grabiti.

Inchideti ochii. Incercati sa va puneti in locul meu. Imaginati-va ca sunteti un tata fericit. Imaginati-va o fetita frumoasa, cuminte, care atunci cand sositi acasa, incarcat de poverile vietii de azi, te unge la suflet cu dragostea ei curata si neconditionata. Amintiti-va (doar sunteti specialist in crearea de imaginatii oamenilor) de primii ei ani, de bolile ei, cand o tineati in brate chiar si cate o noapte, de greutatile cu care ati crescut-o. Incercati sa visati, sa va duceti cu gandul ca va fi bine, ca va creste , ca va avea copii care sa va mangaie batranetile.....Puteti oare sa va imaginati?

Acum tot cu ochii inchisi imaginati-va ca eu vin cu o seringa, o intep si-i picur otrava in corp. Otrava cu actiune intarziata, de zece ani. Peste zece ani va muri.
Simtiti durerea? Nu va tresare inima? Mie da, chiar si cand scriu. Chiar daca nu e adevarat, e doar o poveste imaginara. Ce ati face, domnule Streinu – Cercel? Sunt curios.

Acum, va raspund ce as face eu. As pune mana pe sabie. Sa o apar, nu? Parca o vad cum striga - Tati, apara-ma de oamenii rai... Dumneavoastra ce ati face?

Cum este posibil sa faceti asa ceva? Cum este posibil sa fie asa zisa democratie (puterea poporului) si noi sa nu avem nici o putere de aparare?

Domnule, aveti copii? Aveti familie? Aveti credinta in Dumnezeu?

Cu siguranta ca nu credeti, altfel v-ar fi fost constiinta treaza si v-ar fi mustrat. Nu va dati seama ca sunteti in slujba unor criminali? Ca omorati cu buna stiinta oameni mai ales copii nevinovati? Nu va este frica de judecata lui Dumnezeu?

Din pacate, cred ca nu. Pentru
bani v-ati vandut sufletul. Unde veti fi peste 80 de ani domnule Streinu Cercel ? Nu veti mai fi in lumea aceasta. Si veti purta povara crimelor la care sunteti partas. Acestea sunt crime. Degeaba incercati sa ascundeti sub pres intentiile grupului din care faceti parte, acestea sunt foarte clare si sunt scrise de 2000 de ani de Sfantul Apostol Ioan, in Cartea Apocalipsei.

De aceea incerc sa va trezesc constiinta, stiu ca daca nu veti mai fi dumneavoastra in postul acela de secretar (purtator de secrete), se va gasi un altul, care sa faca la fel.
La ministerul acela al ne sanatatii, platit din
bani publici.

Stiu ca radeti de noi, stiu ca nu ne dati sanse, stiu ca ne credeti inapoiati, stiu ca ne vreti morti, vanduti paganilor din vestul Europei si din America. Dar sa nu ne subestimati si nici sa nu credeti ca Dumnezeu nu va pedepsi pe vrajmasii sai. Suntem crestini ortodocsi si asa vom muri noi si copii nostri.

Domnul nostru Iisus Hristos zice asa: binecuvantati-i pe cei care va blestema, faceti bine celor care va urasc, celui care iti ia haina da-i si camasa. Fiti dar binecuvantat domnule Streinu. Luati-ne si camasa. Dar nu va amagiti...... sunt convins ca nu va veti bucura nici pe pamant si nici in cer de viata pe care o aveti. Nu veti dormi bine noaptea, din cauza fricii si poate veti avea si intalniri neasteptate cu ingerasi....

Fiti binecuvantat domnule Cercel. Eu nu va judec, are cine sa o faca. Doar am simtit ca nu pot sa tac. Mi-e rusine de copila mea, nu as mai putea sa o privesc in ochi.

Si voi romani crestini, dormiti in pace....
Domnule Streinu Cercel Adrian, va mai amintiti de ce ati vazut in burta mamei? Va mai amintiti de Doamne Doamne? Daca nu, veniti sa va povesteasca copilul meu, Nicolae.

Victor,
un crestin ortodox tata de fetita nevaccinata (niciodata)



n.m. : Sa luam aminte si sa fim cu bagare de seama. Doamne ajuta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu